Importeren browsercertificaat

Om uw web certificaat te kunnen gebruiken voor o.a. Skydoo , moet het eerst worden geëxporteerd. Dit verzorgt Figlo. We hebben hier een HDN Enterprise server ingericht waar de certificaten veilig op worden aangevraagd, geïmplementeerd en bewaard.

U heeft uw web certificaat ontvangen en afzonderlijk zal er een wachtwoord worden gemaild.

Om het certificaat te importeren dient u dit op te slaan op de pc, klik op het p12 bestand uit de mail. Nu kunt u kiezen voor save.

Onderstaand scherm verschijnt en u kiest voor "Next":

Onderstaand scherm verschijnt:

Het bestand staat reeds ingevuld en u kiest voor "Next".

Het volgende scherm verschijnt:

Hier vult u het wachtwoord in wat we in een tweede email hebben toegestuurd. En klikt vervolgens op "Next".

In het volgende scherm kunt u bepalen waar het certificaat moet staan, u kunt hier de standaardinstellingen laten staan en “next” kiezen.

Het volgende scherm verschijnt:

Als u op “finish” klikt is uw certificaat geïmporteerd en krijgt u de melding dat dit succesvol is.

Vervolgens naar www.skydoo.nl, intermediair, klik op verzekeraar en u bent ingelogd.

Zie ook de HDN documentatie op www.hdn.nl

importeren, browsercertificaat, skidoo, windows, i.e., internet explorer