Lijst laatst gewijzigde dossiers klopt niet

Vraag:
Mijn lijst in het dashboard klopt niet hoe komt dat?

Antwoord:
Het kan zo zijn dat een aantal dossiers geraakt zijn door een taak. Wij hebben in ons systeem een aantal taken draaien die bijvoorbeeld controleren of er een huis te koop staat in dossiers. Het kan dan zijn dat een dossiers aangepast wordt door het systeem en de datum wijzigt. De taken draaien alleen 's nachts dus tussen 00:00 en 06:00.
Dus het zou zo kunnen zijn dat als u 's ochtends op kantoor komt en er een aantal dossiers in de lijst "laatst gewijzigd".

Wilt u de alerts uitzetten?
Dan wil ik u doorlinken naar het volgende artikel: https://figlo.zendesk.com/hc/nl/articles/115002448046-Alerts-aan-en-uitzetten