Lijst laatst gewijzigde dossiers klopt niet

Vraag:
Mijn lijst in het dashboard klopt niet hoe komt dat?

Antwoord:
Het kan zo zijn dat een aantal dossiers geraakt zijn door een taak vanuit Alerts. Wij hebben in ons systeem een aantal taken draaien die bijvoorbeeld controleren of er een huis te koop staat in uw dossiers.

De betreffende dossiers worden aangepast door het systeem en de datum wijzigt. Vandaar in dat er in de lijst staat "laatst gewijzigd".

De taken draaien alleen 's nachts tussen 00:00 en 06:00.

Wilt u de alerts uitzetten?
Dan wil ik u doorlinken naar het volgende artikel: https://figlo.zendesk.com/hc/nl/articles/115002448046-Alerts-aan-en-uitzetten