Volgen

Klantdossiers zonder eigenaar weer koppelen

Wanneer u meerdere gebruikers heeft staan onder uw Figlo licentie en u verwijdert via de Figlo Manager een van deze gebruikers zonder dat u de klantdossiers van deze gebruiker eerst heeft overgezet naar een andere gebruiker dan kunnen deze klantdossiers gaan ‘zweven’.

In de bijlage kunt u lezen hoe u deze klantdossiers weer aan een gebruiker kunt koppelen.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen