Meest gebruikte pagina indeling voor accountants in Figlo Pagina's

Onderstaande indeling wordt vaak gebruikt door accountants.

Rapport via Rapportage, Figlo Pagina’s.

Voorbeeld PFO – scenario verkoopdeelneming en onroerend goed.

Categorie - Pagina

1. Opmaak – Voorpagina met aanpasbare titel
  2. Opmaak – Inhoudsopgave
  3. Budget – Samenstelling huishouden
  4. Budget - Overzicht huidige financiële situatie
  5. Vermogen – overzicht bezittingen en schulden huidige situatie
  6. Budget – Tabel totaal overzicht
  7. Overzicht lijfrente uitkeringen kan in Excel
  8. Woonlasten – grafiek en tabel woonlasten
  9. Budget – grafiek resterend budget
  10. Vermogen – grafiek vermogenssaldo
  11. Onderneming – BV ( winst & verlies rekening en balans)
  12. Overige Pagina’s – algemene toelichting

Eventueel nog toe te voegen: Ondertekening, meer toelichting en pagina’s inzake risicoscenario’s.

Het sjabloon kan opgeslagen worden en worden hergebruikt.

Bij het opmaken van het rapport kan je desgewenst per onderdeel motiveren d.m.v. standaard motivaties.

Klik op onderstaande link voor meer informatie over het zelf opstellen van een rapport:

Webinar zelf opstellen Figlo Pagina's