PFA tweede keer genereren

Het komt wel eens voor dat een rapport twee keer gegenereerd dient te worden.

Wanneer u de onderstaande melding krijgt, kunt u het volgende ondernemen:

Als u hier bij “Volgende keer niet meer tonen” selecteert en vervolgens “Nee” beantwoord op de vraag… dan doet de applicatie exact wat u hem hebt verteld: namelijk, niet doorgaan, en daar ook niets over zeggen.

De enige manier om een rapport te genereren, is door én de Silverlight Local Storage te legen, én de cookies weg te gooien, en dan opnieuw in te loggen.

Als bijlage vindt u een korte video waarin wordt meegeklikt met de stappen die u onderneemt om de Silverlight Local Storage te legen.

Als u voor het eerst een dossier probeert te openen in de Advisor klikt u binnen het laadscherm rechtermuisknop en klikt u op Silverlight.

Hierna sluit u het inlogscherm af en klikt u opnieuw op "openen met Advisor". Hierna zal dit gewoon weer moeten laden en kunt u het rapport genereren.

De cookies zijn de tijdelijke bestanden en kunt u verwijderen door middel van de volgende stappen:
Instellingen, rechtsboven in
Internet opties;
Browser History, delete;
Als u de onderstaande instellingen aanhoudt, zal u het juiste verwijderen: