Hoe zorg ik ervoor dat een adviseur eigen rapporten kan aanmaken in Figlo pagina's?

Eerst moet er via de managersinlog de rol toegekend worden aan de betreffende adviseur(s).

Inloggen met de Managers inlog gegevens op https://europe.figlo.com/advisor/manager

Dubbelklikken op de betreffende adviseur, 'Roles' selecteren, 'ReportTemplateCreator' aanvinken en opslaan.

De adviseur heeft nu de knop 'Opslaan als sjabloon' erbij gekregen in Figlo Pagina's. Nadat er pagina's gekozen zijn, kan er een Eigen Rapport opgeslagen worden.