Hoe pas ik de uitgangspunten van de scenario's aan?

Om deze uitgangspunten te wijzigen moet u  naar het scenario overzicht. Deze optie vindt u terug in het submenu voor de scenario's, te vinden in de grijze besturingsbalk boven aan het scherm. In het drop-down menu kunt u onderaan de keuze maken voor scenario overzicht. Hierna komt u in een overzichtspagina van de scenario's. Hier kunt u kiezen voor het scenario dat u wilt wijzigen en kunt u klikken op Wijzigen (het potlood icoon). Pas de waardes voor het betreffende scenario's. Zie de bijlage voor de stappen.

Controleert u na het opslaan vervolgens de nieuwe instellingen in het jaaroverzicht (budget) voor het bewuste scenario.