Contactgegevens rapportage invoeren of wijzigen

U kunt de contactgegevens die in de rapportage komen te staan invoeren en later ook wijzigen.

Logt u in via Figlo Dashboard dan gaat u aan de linkerzijde naar de button instellingen. U komt dan gelijk in de contactgegevens en u kunt deze invoeren of wijzigen.

Logt u rechtstreeks in via de Figlo Advisor dan gaat u naar het tabblad instellingen. Vervolgens klikt u op de button adviseurgegevens. U kunt hier de contactgegevens invoeren of wijzigen.

In de bijlage vindt u een toelichting.