Figlo start niet op binnen Mozilla Firefox

Vanaf versie 5.2 van Firefox (sinds 8 maart 2017) is de ondersteuning voor Silverlight komen te vervallen. Dit geldt voor de standaard versie.

Als u automatisch updaten aan heeft staan gaat u vanzelf naar de versie die geen Silverlight meer ondersteund. U ziet dit niet gebeuren, maar de Advisor start niet meer op.

Silverlight is nodig om het Figlo Platform te laten draaien. Steeds meer browsers zeggen de samenwerking met Silverlight op.

U kunt onderstaande link gebruiken om de juiste versie te installeren:

https://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/52.9.0esr/win64/nl/

https://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/52.9.0esr/win64/en-US/

Voor de Mac/Apple:

https://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/52.9.0esr/mac/nl/

Wij raden u aan het automatisch updaten in de instellingen van FireFox uit te zetten.

Als u de browser Windows EDGE heeft, kunt u daar wel mee werken. Zie onderstaande artikel:

https://figlo.zendesk.com/hc/nl/articles/210514683-Werkt-Figlo-Advisor-met-Windows-10-Edge-