Tools - detail renteoverzicht voor een aanbieder

Door te klikken op een specifieke aanbieder in het vergelijkingsoverzicht verschijnt een pop-up met alle rentetarieven voor de gekozen aanbieder/product combinatie. Alle bevoorschottingklassen die de betreffende aanbieder hanteert worden getoond, ook indien er sprake is van meerdere bevoorschottingsklassen bij NHG. Ter referentie is het tarief van de gesorteerde kolom in het vergelijkingsscherm blauw gekleurd. Bovenin het scherm kunt u heel eenvoudig een andere aanbieder/product combinatie kiezen.