Risico's - toelichting scenario's

De volgende scenario's worden standaard ondersteund:

- Overlijden van de cliënt (alleen indien er een partner is)
- Overlijden van de partner (alleen indien er een partner is)
- 100% Arbeidsongeschiktheid van de cliënt
- 100% Arbeidsongeschiktheid van de partner (alleen indien er een partner is)
- 50% Arbeidsongeschiktheid van de cliënt
- 50% Arbeidsongeschiktheid van de partner (alleen indien er een partner is)
- 35% Arbeidsongeschiktheid van de cliënt
- 35% Arbeidsongeschiktheid van de partner (alleen indien er een partner is)
- Werkloosheid van de cliënt
- Werkloosheid van de partner (alleen indien er een partner is)

Door te klikken op de button 'Toevoegen risico' kan een nieuw risico scenario worden toegevoegd. Met de uitklapper kunnen de instellingen van een scenario worden aangepast.