Hawanedo of Analysemodus

U kunt zelf bepalen in welke adviesmodus uw klanten standaard worden geopend, de Analysemodus of de Hawanedo modus.

U logt in op de Figlo Advisor omgeving met uw eigen inloggegevens. U komt in het Dashboard. Klik nu het tabblad Instellingen.

U ziet rechts in beeld het optiemenu voor de standaard advies modus staan. U kunt op het pulldown menu klikken om meerdere opties te zien.

Vervolgens selecteert u Hawanedo of Analyse. Als u uw keuze heeft gemaakt zal Figlo Advisor standaard deze advies modus aanhouden. De advies modus is alleen van toepassing op Figlo Advisor.

U klikt op het menu-item Cliënten en klikt op het gewenste klantdossier. Met de knop ‘Open met…’ kiest u voor Figlo Advisor. Figlo Advisor zal voor deze klant nu in de gekozen advies modus geopend worden.

U kunt de advies modus tussentijds nog steeds veranderen met de pijltjes naast het eerste tabblad.

Een van mijn klantdossiers opent toch in een andere adviesmodus, hoe kan dat?

Als u voor een klantdossier de adviesmodus heeft gewijzigd, dan onthoudt Figlo Advisor dat, zodat u

Tip:

in die dossiers steeds door kunt werken op de manier waarop u het dossier had afgesloten.