Hawanedo of Analysemodus

U kunt zelf bepalen in welke adviesmodus uw klanten standaard worden geopend, de Analysemodus of de Hawanedo modus.

U gaat naar www.figlo.com en klikt op login:

Vervolgens klikt u voor Figlo Advisor (Via Figlo Start). U logt in op de Figlo Start omgeving met uw eigen inloggegevens. U komt in uw cliënten overzicht.

U klikt in uw cliënten overzicht op de gewenste klant. Vervolgens klikt u op plannenoverzicht en opent de analyse.

De Advisor zal dan geopend worden in de HAWANEDO of Analysemodus geopend worden.

U kunt de advies modus tussentijds nog steeds veranderen met de pijltjes naast het eerste tabblad.

Een van mijn klantdossiers opent toch in een andere adviesmodus, hoe kan dat?

Als u voor een klantdossier de adviesmodus heeft gewijzigd, dan onthoudt Figlo Advisor dat, zodat u

Tip:

in die dossiers steeds door kunt werken op de manier waarop u het dossier had afgesloten.