Figlo Orientatie

U logt in op het Figlo Dashboard omgeving met de bij u bekende inloggegevens (gebruikersnaam & wachtwoord).

U komt automatisch in het startscherm. Klik nu op de button Client toevoegen.

U kunt vervolgens een keuze maken uit:

• Figlo Advisor: voor het maken van een compleet financieel advies
  • Figlo Oriëntatie: voor een eenvoudige start van het adviesproces en het verkrijgen van de adviesopdracht

Figlo Advisor

We beschrijven eerst de invoer via Figlo Advisor De minimaal benodigde gegevens worden in het eerste scherm gevraagd. U hoeft de velden Actie na opslaan niet perse aan te passen. Wanneer u deze velden niet aanpast, wordt de klant automatisch geopend in Figlo Advisor nadat u klikt op Opslaan. Het klantdossier is aangemaakt, u kunt beginnen met de invoer van de klantgegevens in Figlo Advisor, maar u kunt het dossier ook sluiten en later verder vullen.

Als u een nieuw klantdossier heeft aangemaakt in Figlo Advisor of Oriëntatie is dit klantdossier ook direct en automatisch terug te vinden in het cliëntenbeheerscherm zodra u inlogt.

Figlo Oriëntatie

Vanuit Clientenbeheer klikt u weer op Client toevoegen en kiest ditmaal voor Figlo Oriëntatie.

U selecteert in het eerste scherm de samenstelling van het huishouden en voert de klantgegevens in.

De minimaal benodigde gegevens worden in het eerste scherm gevraagd.

Klik op het pijltje bovenin de traybar (zie rode kader in afbeelding). De gegevens worden automatisch opgeslagen. U gaat nu naar de volgende rubriek in de Oriëntatie: Aanleiding.

Er is nu een klantdossier aangemaakt in het Figlo Platform. U kunt nu beginnen met de inventarisatie en invoer van financiële gegevens in de Oriëntatie.