Bijtellingscategorie staat default op 0%

Bijtelling auto van de zaak

In verband met actuele wetgeving zijn de opties voor de bijtelling voor de auto van de zaak uitgebreid met ' 22%' en handmatige invoer van het percentage. De default waarde is aangepast naar ‘Handmatig – 0%’

LET OP: De default waarde voor de bijtelling is aangepast voor zowel nieuwe als bestaande dossiers in Figlo Advisor. Dossiers waarbij de default bijtelling – voorheen 25% - is gebruikt, zijn dan ook gewijzigd. We raden u aan bij dossiers waarin sprake is van een auto van de zaak, de bijtellingscategorie goed te controleren alvorens u advies uitbrengt.