Resultaten - hypotheekrente wijziging - inleiding

U kunt eenvoudig de situatie van een rentestijging bespreken!

Het actieve plan bij gelijkblijvende rente staat links afgebeeld. Het actieve plan bij een stijgende rente op rentevervaldatum staat rechts afgebeeld. Beide gebaseerd op het langleven scenario. Het standaard getoonde resultaat is de betaalbaarheid grafiek op basis van woonlasten. Rechtsboven op de pagina kan met behulp van de button PDF direct een schermprint worden gemaakt.

De uitgangspunten zijn te wijzigen door van resultaat en/of plan en/of scenario te wisselen. Dat kan door te klikken op de button met het wieltjes icoon. Die button is zichtbaar rechtsboven in een uitkomstenkader. De grafiek wordt ververst met behulp van de button Toepassen. De selectievelden verbergen kan door nogmaals op de button met het wieltjes icoon te klikken.