Resultaten - maandlasten overzicht - inleiding

Het 30 jaren overzicht slechts één klik bij u vandaan!

De resultaten zijn standaard gebaseerd op het actieve plan, en op het langleven scenario. De tabel wordt paginabreed getoond. Dat vergemakkelijkt het aflezen. Rechtsboven de tabel kan met behulp van de button PDF direct een schermprint worden gemaakt.

De uitgangspunten zijn te wijzigen door van plan en/of scenario te wisselen. Dat kan door te klikken op de button met het wieltjes icoon. Die button is zichtbaar rechtsboven in het allereerste kader. Dit maakt het mogelijk zelf te kiezen welke resultaat kolommen (maximaal 10) van grote waarde zijn voor het betreffende hypotheekplan. Ook een selectie van jaren is mogelijk. De selecties zorgen voor minder gegevens op het scherm en een beter begrip bij de klant. De tabel wordt ververst met behulp van de button Toepassen. De selectievelden verbergen kan door nogmaals op de button met het wieltjes icoon te klikken.