Resultaten - vergelijken 3 plannen - inleiding

Uw plannen vergelijken kan heel eenvoudig!

Op hoofdlijnen zijn drie plannen naast elkaar te leggen. Deze hoofdlijnen zijn het bedrag aan eigen middelen en hypotheek, de maandlasten en een maandlastenvergelijk met de huidige situatie. Aangevuld met twee tekstuele motivaties: de hoofdkenmerken en de verkorte conclusie van een plan. Het is voor beide tekstuele velden mogelijk om gebruik te maken van standaardteksten. Onderaan de pagina kan één plan worden geselecteerd als ‘aanbevolen’. Een aanbevolen plan is in de applicatie herkenbaar aan een ster icoon voor de naam.

Rechtsboven op de pagina kan met behulp van de button Pdf direct een schermprint worden gemaakt.