Resultaten - huidige situatie versus plan - inleiding

Uw plan vergelijken met de huidige situatie kan heel eenvoudig!

Standaard wordt de huidige situatie links getoond en het actieve plan rechts, gebaseerd op het langleven scenario. Het resultaat bovenaan is de woonlasten grafiek. Het resultaat onderaan is de woonlasten tabel. De resultaten worden paginabreed getoond. Dat vergemakkelijkt het aflezen. Rechtsboven op de pagina kan met behulp van de button Pdf direct een schermprint worden gemaakt.

De uitgangspunten zijn te wijzigen door van plan en/of scenario te wisselen. Dat kan door te klikken op de button met het wieltjes icoon. Die button is zichtbaar rechtsboven in een uitkomstenkader. De grafiek wordt ververst met behulp van de button Toepassen. De selectievelden verbergen kan door nogmaals op de button met het wieltjes icoon te klikken.

Voor de woonlasten tabel zijn de jaren eigenhandig te selecteren. Verder biedt de woonlastentabel de mogelijkheid om sub uitkomsten te bekijken. Dat kan door te klikken op het driehoek icoon voor een regelnaam.