Risico's - inleiding

De risico scenario’s overzichtelijk bij elkaar!

Bekijk de lijst met risico gebeurtenissen die worden toegepast in Figlo Hypotheken. Lees voor ieder scenario eenvoudig af welk soort risico het betreft en wat de hoofdkenmerken zijn. Er kan er een nieuw scenario worden toegevoegd. Een aanwezig scenario kan worden verwijderd.

Voor ieder nieuw dossier worden standaard de meest gebruikte scenario’s toegevoegd. Waaronder ook het scenario voor een hypotheekrentewijziging.

Lees meer over:
Toelichting scenario's