Inventarisatie - pensioen - inleiding

Eenvoudig de pensioengegevens van de hypotheekaanvragers aanvullen

De verschillende pensioencontracten van de hypotheekaanvragers staan overzichtelijk onder elkaar. Per pensioencontract staat vermeld wie en welke werkgever het betreft. Er is keuze uit twee soorten contracten: die bij de huidige werkgever of bij een vorige werkgever. Ook het invoeren van het aantal AOW kortingsjaren is mogelijk.

Het is mogelijk om een foutieve pensioenregel te verwijderen. Door te klikken op één van de pensioenregels worden meer adviesgegevens getoond. Naast het oudedagspensioen kan ook het partnerpensioen worden ingevoerd. Na het invoeren of wijzigen van gegevens voor een pensioencontract, kan met de gelijknamige button worden opgeslagen.