Inventarisatie - inkomen - inleiding

Eenvoudig de inkomstengegevens van de hypotheekaanvragers aanvullen

De verschillende inkomsten van de hypotheekaanvragers staan overzichtelijk onder elkaar. Per inkomstenregel staat vermeld het type inkomen en wie het betreft. Er is keuze uit tien soorten inkomen.

Het is mogelijk om een foutieve inkomstenregel te verwijderen. Door te klikken op één van de inkomstenregels worden meer gegevens getoond. Allereerst verschijnen de gegevens die met name belangrijk zijn voor de adviesberekeningen. Door te klikken op de detail button verschijnen vervolgens de gegevens die verplicht zijn voor een hypotheekofferte aanvraag.

Na het invoeren of wijzigen van gegevens voor een inkomen, kan met de gelijknamige button worden opgeslagen.

Welke inkomens kwalificeren voor de maximale hypotheek